ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Διέρρευσε η νέα φανέλα της από αστέρι της γυναικείας ομάδας

Η νέα εντός έδρας εμφάνιση της Άρσεναλ φαίνεται να διέρρευσε από ποδοσφαιρίστρια της γυναικείας ομάδας των Κανονιέρηδων.
Η νέα εντός έδρας εμφάνιση της Άρσεναλ φαίνεται να διέρρευσε από ποδοσφαιρίστρια της γυναικείας ομάδας των Κανονιέρηδων. PRINT SCREEN

Η νέα εντός έδρας εμφάνιση της Άρσεναλ φαίνεται πως διέρρευσε από ποδοσφαιρίστρια της γυναικείας ομάδας των Κανονιέρηδων.

Οι οπαδοί της Άρσεναλ ανακουφίστηκαν αφού είδαν την αθλήτρια της γυναικείας ομάδας με την εντός έδρας φανέλα της επόμενης σεζόν.

Η σταρ των Gunners, Giovana Queiroz, δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με την συμπαίκτρια της, Beth Mead φορώντας μία φανέλα, η οποία θεωρείται πως είναι η νέα εμφάνιση της ομάδας.

Το φαινομενικά νέο σχέδιο της επόμενης σεζόν, φαίνεται να έχει χρυσές ρίγες στους ώμους και το σήμα της εταιρίας επίσης είναι σε χρυσό χρώμα.

Το μανίκι συμπληρώνει μια πιο σκούρα κόκκινη λεπτομέρεια στο τελείωμά του, δίνοντας μία πολύ ωραία εκδοχή στην φετινή φανέλα της Άρσεναλ.

Οι οπαδοί της ομάδας αντέδρασαν θετικά με το νέο σχέδιο, μέσα από τα σχόλια που έκαναν. Οι νέες εμφανίσεις θα φορεθούν και στο Champions League, καθώς η Άρσεναλ θα τερματίσει στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, όπως όλα δείχνουν.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ