ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Αποχώρησε ο Νταβίντ Λουίζ, επέστρεψαν στη Ρεάλ οι Θεμπάγιος και Έντεγκαρντ

Ο Νταβίντ Λουίζ με τη φανέλα της Άρσεναλ κόντρα στην Τότεναμ για την Premier League στις 14 Μαΐου του 2021.
Ο Νταβίντ Λουίζ με τη φανέλα της Άρσεναλ κόντρα στην Τότεναμ © 2021 NICK POTTS/ASSOCIATED PRESS

Η Άρσεναλ με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Νταβίντ Λουίζ απ' την ομάδα, ενώ ο Ντάνι Θεμπάγιος και ο Μάρτιν Έντεγκαρντ επέστρεψαν στη Ρεάλ, απ' όπου ήταν δανεικοί.

Όπως αναμενόταν ο Νταβίντ Λουίζ αποχώρησε απ' την Άρσεναλ. Το συμβόλαιο του 34χρονου κεντρικού αμυντικού λήγει στις 30 Ιουνίου, με τους κανιονιέρηδες να μην επεκτείνουν τη συνεργασία τους μαζί του. Έτσι, η Άρσεναλ ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Ο Νταβίντ Λουίζ αγωνίστηκε στην Άρσεναλ απ' τον Αύγουστο του 2019. Τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 30 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας δύο γκολ.

Έφυγαν και οι δανεικοί

Η Άρσεναλ, παράλληλα, ανακοίνωσε την επιστροφή των δανεικών στις ομάδες τους. Ο Ντάνι Θεμπάγιος και Μάρτιν Έντεγκαρντ επέστρεψαν στη Ρεάλ Μαδρίτης, με το μέλλον τους να παραμείνει αβέβαιο. Δηλαδή δεν είναι ακόμη γνωστό αν βρίσκονται στα πλάνα του Αντσελότι.

Επιπλέον, ο Ματ Ράιν, ο οποίος απ' τον Ιανουάριο του 2021 αγωνιζόταν ως δανεικός απ' την Μπράιτον, επίσης αποχώρησε. Η Άρσεναλ ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους, υποστηρίζοντας ότι στο μέλλον θα γίνουν γνωστές επεκτάσεις συμβολαίων, μεταγραφές ή επιστροφές (π.χ. δανεικών παικτών που έφυγαν).

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ