ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Αμφίβολος για το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Μπουκαγιό Σάκα

Arsenal's Bukayo Saka celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Newcastle United at Emirates stadium in London, Saturday, Nov. 27, 2021. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μπουκαγιό Σάκα πανηγυρίζει γκολ της Άρσεναλ 2023 AP IMAGES/KIRSTY WIGGLESWORTH

Τις υπηρεσίες του Μπουκαγιό Σάκα θα στερηθεί από τον επερχόμενο κυριακάτικο (8/10) αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Μικέλ Αρτέτα, με τον τεχνικό της Άρσεναλ να καλείται να βρει λύση στην αντικατάσταση του πιο παραγωγικού του παίκτη.

Άκομα έναν πονοκέφαλο έχει να αντιμετωπίσει ο Μικέλ Αρτέτα εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής (8/10, 18:30, Novasports Premier League, Live από SPORT24) με τη Μάντσεστερ Σίτι στο "Etihad Stadium", καθώς στη χθεσινοβραδινή ήττα με 2-1 από τη Λανς στη Γαλλία, τραυματίας αποχώρησε ο Μπουκαγιό Σάκα.

Ο Άγγλος δεξιός εξτρέμ αποτελεί τον πιο επιδραστικό παίκτη της Άρσεναλ, όντας ο εκφραστής των περισσότερων επιθετικών ενεργειών της ομάδας του Λονδίνου. Ο 22χρονος είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 5+ γκολ και τις 5+ ασίστ στα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Το μέγεθος του τραυματισμού δεν έχει γινεί γνωστό για την ώρα, με τον προπονητή της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέρα, να παραδέχεται πως η πρώτη διάγνωση για τον Σάκα δεν είναι καλή, αποκαλύπτοντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, τον τρόπο που ο παίκτης του αποχώρησε από το γήπεδο: "Προσπάθησε να γυρίσει μια μπάλα στο πρώτο ημίχρονο και ένιωσε κάτι. Είναι κάτι μυϊκό. Δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει. Δεν ξέρουμε περισσότερα, αλλά ήταν αρκετά μεγάλο για να τον απομακρύνουμε".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ