BOX2BOX BY BETSSON

Αρνήθηκε πρόταση της Μπένι Γιας για Ουεντραόγκο ο Ατρόμητος

SUPERLEAGUE 2024-2025 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν στο Box 2 Box, Μπένις Γιας χτύπησε την πόρτα του Ατρόμητου για τον Ισμαχίλα Ουεντραόγκο, οι 600.000 ευρώ όμως που έβαλε στο τραπέζι το club από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν ικανοποίησαν τους Περιστεριώτες.

Εν αναμονή της ολοκλήρωσης της μεταβίβασης του πλειοψηφικού μετοχικού πακέτου στον Γιαχιά Χασίν βρίσκεται ο Ατρόμητος. Εξέλιξη που «τρέχει» καιρό και η οποία δεν εμπόδισε την ολοκλήρωση της επικερδέστερης πώλησης στην ιστορία των Περιστεριωτών, αυτής του Δημήτρη Καλοσκάμη στην ΑΕΚ.

Δεν ήταν η μόνη πρόταση που κατατέθηκε για παίκτη του Ατρόμητου πριν από την ολοκλήρωση της διαφαινόμενης ιδιοκτησιακής αλλαγής. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή του SPORT24, Box 2 Box, σχεδόν ταυτόχρονα με την πώληση του Έλληνα μέσου, η Μπένι Γιας, ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κατέθεσε προσφορά ύψους 600.000 ευρώ για τον Ισμαχίλα Ουεντραόγκο.

Πρόταση η οποία δεν ικανοποίησε τον Ατρόμητο και απορρίφθηκε, καθώς – μεταξύ άλλων – οι Περιστεριώτες θα καρπωνόντουσαν το 50% των προσφερόμενων χρημάτων αφού το υπόλοιπο 50% ανήκει στον ΠΑΟΚ, την προηγούμενη δηλαδή ομάδα του 26χρονου Αφρικανού μέσου.

Δείτε την εκπομπή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ