ΑΡΗΣ

Άρης: Χωρίς εκπλήξεις και απρόοπτα η αποστολή των κίτρινων για Παναιτωλικό

Ο Τάσος Δώνης με τη φανέλα του Άρη Eurokinissi Sports

Άπαντες παρόντες στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το παιχνίδι του Άρη με τον Παναιτωλικό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα με τον σύλλογο του Αγρινίου.

Όπως αναμενόταν ο Κώστας Γαλανόπουλος που δεν είναι ακόμα στο επίπεδο ετοιμότητας που θέλει και ο ίδιος δεν βρίσκεται στην αποστολή.

Τέλος, με ανακοίνωση της η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ γνωστοποίησε πως λύθηκε η συνεργασία της με τον Κουάισον.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

“Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (30/08), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2025-2026.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μάικιτς, Αθανασιάδης, Τεχέρο, Φαντιγκά, Μεντίλ, Φρίντεκ, Πέδρο Αλβάρο, Φαμπιάνο, Σούντμπεργκ, Μπράμπετς, Ράτσιτς, Μόντσου, Γένσεν, Μορουτσάν, Νινγκ, Πέρεθ, Ντιαντί, Μισεουί, Μορόν, Καντεβέρε, Δώνης, Γιαννιώτας, Παναγίδης.

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Ρόμπι Κουάισον”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ