ΑΡΗΣ

Άρης: Συμφώνησε με Φούλαμ και παίρνει τον Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με τη φανέλα της Φούλαμ σε αναμέτρηση της Premier League κόντρα στην Τότεναμ
Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με τη φανέλα της Φούλαμ σε αναμέτρηση της Premier League κόντρα στην Τότεναμ @2021 SHAUN BOTTERILL/AP IMAGES

Μία ανάσα από την υλοποίηση μίας σημαντικής μεταγραφής είναι ο Άρης, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να ταξιδεύει στο Λονδίνο και να κλείνει deal με την Φούλαμ για την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού, Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Άρης έχει ως βασική προτεραιότητα εδώ και πολύ καιρό την ενίσχυση της επιθετικής γραμμή τους και όλα δείχνουν πως είναι θέμα ημερών να δυναμώσει σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού.

Ο παίκτης που θα κληθεί να δώσει οντότητα στους κίτρινους στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ο Θόδωρος Καρυπίδης ταξίδεψε στο Λονδίνο και ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της Φούλαμ για τη μεταγραφή του 26χρονου στράικερ από την Μαυριτανία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σύμφωνα μάλιστα με τους ανθρώπους των κιτρίνων, η χρυσή τομή με τους Λονδρέζους βρέθηκε στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς σε αυτό το ποσό να υπολογίζονται τα χρήματα που θα λάβει ο παίκτης για να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στην Super League Interwetten με τη φανέλα του Άρη.

Σημειώνεται πως ο Καμαρά ανήκει στην Φούλαμ από το 2017 και έκτοτε έχει παραχωρηθεί δύο φορές ως δανεικός, σε Μαλάτιασπορ και Ντιζόν, με τον παίκτη να έχει να επιδείξει από την πλευρά του 17 γκολ σε 92 συμμετοχές με την ομάδα του δυτικού Λονδίνου.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά εν δράσει:

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ