ΑΡΗΣ

Άρης: Οριστική συμφωνία με Ντιόπ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Ο Σεΐχ Ντιόπ με αντίπαλο τον Στέρλινγκ
Ο Σεΐχ Ντιόπ με αντίπαλο τον Στέρλινγκ AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Παπέ Σεΐχ Ντιόπ συμφώνησε με τους ανθρώπους του Άρη και αναμένεται να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του.

Κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Παπέ Σεΐχ Ντιόπ βρίσκεται ο Άρης. Οι κίτρινοι τα βρήκαν σε όλα με τον Σενεγαλέζο μέσο και εκείνος αναμένεται να μπει άμεσα στο αεροπλάνο για να έρθει στη Θεσσαλονίκη και ν' ανακοινωθεί.

Ο 24χρονος κεντρικός μέσος έχει αποδεχθεί την πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τον Άρη και στόχος είναι, αν όλα πάνε καλά, να πετάξει με την υπόλοιπη αποστολή για την Αυστρία.

Ο Παπέ Σεΐχ Ντιόπ ξεκίνησε την καριέρα του από την ισπανική Μοντανιέρος και στη συνέχεια πήγα στη Θέλτα με την οποία έφτασε έως την ανδρική ομάδα. Το καλοκαίρι του 2017 η Λιόν έδωσε δέκα εκατομμύρια για να τον αποκτήσει, όμως δεν βρήκε το ρόλο του στη γαλλική ομάδα. Έτσι, δόθηκε δανεικός τη σεζόν 2019-20 στη Θέλτα και την επόμενη σεζόν στην Ντιζόν.

Μέχρι σήμερα έχει μετρήσει στην καριέρα του 127 συμμετοχές με γκολ και μία ασίστ.

Τέλος ο Εντιαγέ

Εν τω μεταξύ, ο Μπαντού Εντιαγέ πρόκειται να κάνει το αντίστροφο δρομολόγιο, καθώς θα λύσει το συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει από τον Άρη για να παίξει στην Τουρκία.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ