ΑΡΗΣ

Άρης: Συμφωνία για συναινετικό διαζύγιο με Γκρέι και Νταμπό

Ο Γκρέι με τη φανέλα του Άρη
Ο Γκρέι με τη φανέλα του Άρη EUROKINISSI SPORTS

Η τυπική (κατά τα φαινόμενα) αποτύπωση της συμφωνίας για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του Άρη με τους Άντρε Γκρέι και Μπριάν Νταμπό απομένει ώστε να οριστικοποιηθεί το "διαζύγιο" των δύο πλευρών, εξέλιξη που απελευθερώνει ένα πολύ σημαντικό βάρος από το ετήσιο μισθολόγιο των "κίτρινων".

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Άντρε Γκρέι και ο Μπριάν Νταμπό αποτέλεσαν δύο από τα σημαντικότερα μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη. Αξία που αποτυπώθηκε και στα συμβόλαια που υπέγραψαν, όντας δύο από τους πλέον υψηλόμισθους στα αποδυτήρια των "κίτρινων".

Οι προσδοκίες δεν δικαιώθηκαν, η συνεργασία δεν ευοδώθηκε, με αποτέλεσμα οι δύο ποδοσφαιριστές να τεθούν εκτός πλάνων από τον σχεδιασμό της επομένης μέρας για τον Άρη.

Απαιτητικό ζήτημα η λύση των συμβολαίων των δύο ποδοσφαιριστών, ειδικά εφόσον ο Τζαμαϊκανός επιθετικός δεσμεύεται ακόμη με άλλα τρία χρόνια και σε αυτό το διάστημα οι απολαβές του προβλέπονταν να ξεπεράσουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Αφρικανός μεσοαμυντικός είχε ακόμη έναν χρόνο συμβολαίου, με τις δικές του απολαβές να προσεγγίζουν τις 400.000 ευρώ.

Εντατικές το τελευταίο διάστημα οι διαπραγματεύσεις των εμπλεκόμενων, βοήθησε το ότι οι δύο ποδοσφαιριστές είναι ομόσταυλοι ως προς την εκπροσώπησή τους, αλλά και παράλληλα και το ότι και οι ίδιοι δεν ήθελαν να παρατείνουν την παραμονή τους στη Θεσσαλονίκη.

Και έτσι, από την στιγμή που διευθετήθηκαν οι σχετικές εκκρεμότητες, το αποτέλεσμα αυτών των διαπραγματεύσεων βάσει των πληροφοριών του SPORT24 είναι πως επιτεύχθηκε συμφωνία για συναινετικό "διαζύγιο", με τον σύλλογο και τους δύο ποδοσφαιριστές να καταλήγουν σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους, με την έγγραφη αποτύπωση των συμφωνιών να απομένει για την οριστικοποίησή τους.

Δεδομένο το οικονομικό όφελος για τον Άρη, μιας και στο ξεσκαρτάρισμα και στην αναδόμηση που επιχειρείται, αποδεσμεύτηκε ένα πολύ σημαντικό ποσό από το ετήσιο μισθολόγιο του συλλόγου, το οποίο στη νέα φάση που φαίνεται πως μπαίνει ο σύλλογος, με περιστολή εξόδων και μείωση μπάτζετ, είναι πολύτιμο.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ