ΑΡΗΣ

Άρης: Στις 17 Ιουνίου η πρώτη προπόνηση, στην Αυστρία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Οι παίκτες του Άρης πανηγυρίζουν με τους φίλους των κίτρινων στους Ζωσιμάδες
Οι παίκτες του Άρης πανηγυρίζουν με τους φίλους των κίτρινων στους Ζωσιμάδες INTIME

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά στο Νέο Ρύσιο ενόψει της νέα σεζόν στις 17 Ιουνίου, ενώ το βασικό μοντάρισμα θα πραγματοποιηθεί στο Σοχάου της Αυστρίας από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 8 Ιουλίου.

Ο Άρης με επίσημη ενημέρωσή του ανακοίνωσε ότι η πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιουνίου στο Νέο Ρύσιο και δύο ημέρες νωρίτερα οι παίκτες θα περάσουν σε γκρουπ τα εργομετρικά.

Παράλληλα γνωστοποιήθηκε ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Σοχάου από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 8 Ιουλίου, όπως έγινε και την προηγούμενη σεζόν. Η πρώτη επίσημη αναμέτρηση των κίτρινων θα διεξαχθεί στις 21 Ιουλίου για το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου προκριματικού του Conference League.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Άρη: "Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή (17/06) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Στις 15 και 16 Ιουνίου (την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη) οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν -κατά γκρουπ- από τα απαραίτητα εργομετρικά και ιατρικά τεστ.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 8 Ιουλίου, όπως και πέρυσι, στο Söchau της Αυστρίας".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ