ΑΡΗΣ

Άρης: Στην Ελλάδα για να υπογράψει ο Φαμπιάνο, τον υποδέχτηκε ο Νέτο

Ο Ντάρσι Νέτο σε συνέντευξη Τύπου του Άρη | 22 Μαΐου 2018
Ο Ντάρσι Νέτο σε συνέντευξη Τύπου του Άρη | 22 Μαΐου 2018 MOTIONTEAM

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Φαμπιάνο Λέισμαν στον Άρη, με τον Βραζιλιάνο στόπερ να φτάνει στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των κιτρίνων όπου τον υποδέχτηκε ο συμπατριώτης του και πρώην παίκτης της ομάδας, Νέτο.

Ο Άρης έχασε τον Λίντσεϊ Ροζ που συνεχίζει την καριέρα του στην Πολωνία με τη φανέλα της Λέγκια όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και όλα δείχνουν πως βρήκε άμεσα το διάδοχό του για την καρδιά της άμυνας.

Ο εκλεκτός του Άκη Μάντζιου για τη συγκεκριμένη νευραλγική θέση είναι ο Φαμπιάνο Λέισμαν, με τον 29χρονο Βραζιλιάνο στόπερ της Ντενιζλίσπορ να φτάνει την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των κιτρίνων, εκεί όπου τον υποδέχτηκε ο Νέτο που αποτελεί το συνδετικό κρίκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης με παίκτες από την Βραζιλία.

Μεταξύ των δύο πλευρών έχει ήδη επέλθει προφορική συμφωνία εδώ και μερικά 24ωρα και σε περίπτωση που πάνε όλα κατ'ευχήν και περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους κίτρινους για να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνάς τους τη νέα αγωνιστική σεζόν.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ