ΑΡΗΣ

Άρης: Στα ραντάρ των κίτρινων ο Μιλοβάνοφ της Χιχόν

Άρης: Στα ραντάρ των κίτρινων ο Μιλοβάνοφ της Χιχόν

Ο Άρης έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στις εναλλακτικές που υπάρχουν και μία εξ αυτών προέρχεται και πάλι από την Ισπανία. Πρόκειται για τον 24χρονο Ουκρανό, Μπογκντάν Μιλοβάνοφ, ο οποίος ανήκει στην Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ο Άρης κοιτάζει για την απόκτηση του δεξιού μπακ και είναι μεταγραφική προτεραιότητα για τους κίτρινους. Η περίπτωση του Σαντιάγκο Αρίας από την Ατλέτικο Μαδρίτης αποτέλεσε μια επιλογή, αλλά ο Κολομβιανός θέλει να διεκδικήσει τη θέση του στην ισπανική ομάδα.

Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε άλλες επιλογές και μια εξ αυτών είναι ο 24χρονος Ουκρανός, Μπογκντάν Μιλοβάνοφ, ο οποίος ανήκει στην Σπόρτιτνγκ Χιχόν. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, αλλά δεν υπολογίζεται, αν και προέρχεται από μία γεμάτη χρονιά με 28 συμμετοχές, από τις οποίες τις 22 ήταν βασικός.

Ο Ουκρανός αρκετά μικρός μετακόμισε στην Μαδρίτη, όπου έπαιξε σε ορισμένες ερασιτεχνικές ομάδες και ακολούθως βρέθηκε στην Χετάφε. Το 2018 μετακόμισε στην Σπόρτινγκ Χιχόν Β και το 2020 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Να τονιστεί πως πήρξε διεθνής με την Ελπίδων της Ουκρανίας.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ