ΑΡΗΣ

Άρης: Σε φουλ ρυθμούς ο Χόνγκλα ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Μάρτιν Χόνγκλα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και είναι στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης συνέχισε με προπόνηση στο Δασυγένειο την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Μάρτιν Χόνγκλα να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεσή του.

Αντίθετα παραμένουν εκτός οι Γαλανόπουλος, Άλβαρο και Μισεουΐ και οι πιθανότητές του να είναι διαθέσιμοι είναι μικρές.

Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ. (08/02, 19:00), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ασκήσεις ενεργοποίησης και τακτική).

Ο Μάρτιν Χόνγκλα συμμετείχε στο πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές (Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος, Πέδρο Άλβαρο και Γκαμπριέλ Μισεουί) που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού συνέχισαν τα προγράμματά τους“, αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ