STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης: Πρόβλημα με Βικελίδης, εναλλακτική οι Ζωσιμάδες κόντρα στον Απόλλωνα

Ο Χαβιέρ Ματίγια σε ματς του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Άρης κάνει προσπάθεια να λύσει το πρόβλημα με το χλοοτάπητα του Κλεάνθης Βικελίδης και εξετάζει ως εναλλακτική τους Ζωσιμάδες για έδρα στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 5η αγωνιστική.

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι το ματς θα διεξαχθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης όπως είναι προγραμματισμένο.

Κι αυτό γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει λυθεί το πρόβλημα με το χλοοτάπητα του γηπέδου της Θεσσαλονίκης, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι άνθρωποι του Άρη και τη συγκρατημένη αισιοδοξία.

Καθώς η περίπτωση της Ριζούπολης - κατατέθηκε κοινό αίτημα από τις δύο ομάδες για αλλαγή εδρών - δεν συγκεντρώνει πιθανότητες για τους ίδιους λόγους (χλοοτάπητας), ως εναλλακτική εξετάζεται το γήπεδο των Ζωσιμάδων στα Ιωάννινα.

O ΠΑΣ αγωνίζεται εκτός έδρας στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο το Βόλο, οπότε δεν δημιουργείται επιπλέον πρόβλημα. Ο Άρης είχε δηλώσει ως δεύτερη έδρα το Καυτανζόγλειο, αλλά κι αυτό βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ