ΑΡΗΣ

Άρης: Προτάθηκε ο Κάναντι ως διάδοχος του Μάντζιου

Ο Νταμίρ Κάναντι στη φωτογράφιση για τη συνέντευξη στο SPORT24
Ο Νταμίρ Κάναντι στη φωτογράφιση για τη συνέντευξη στο SPORT24 PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Νταμίρ Κάναντι προτάθηκε στον Άρη και είναι ένας από τους πρώτους υποψηφίους για διάδοχος του Άκη Μάντζιου που αποτελεί παρελθόν από τους κίτρινους.

Ο Άκης Μάντζιος αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες ώρες από τον Άρη, μετά τη νέα ήττα των κίτρινων από τον ΠΑΣ Γιάννινα, και ήδη έχουν αρχίσει να προτείνονται υποψήφιοι διάδοχοι του 52χρονου Έλληνα τεχνικού.

Ένας εξ αυτών αρκετά γνώριμος στους Έλληνες φιλάθλους. Ο λόγος για τον Νταμίρ Κάναντι ο οποίος έχει περάσει από τον Ατρόμητο έχοντας βρεθεί στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου δύο φορές.

Ο Αυστριακός προπονητής ο οποίος μάλιστα είναι στην Ελλάδα αυτές τις μέρες, την Κυριακή βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσει το ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ δεν αποκλείεται να συζητήσει απευθείας με τον ιδιοκτήτη του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη τις επόμενες μέρες και να ξεκαθαρίσουν οι πιθανότητες που έχει για να αναλάβει τον Άρη.

Φυσικά τις επόμενες ώρες είναι πιθανό να προταθούν και άλλοι προπονητές στους κίτρινους με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αναζητά κατά πρώτο λόγο έναν ξένο προπονητή.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ