ΑΡΗΣ

Άρης: Προσπάθεια να έρθει μέσα στο επόμενο διήμερο ο Καμαρά

Fulham's Aboubakar Kamara, left, duels for the ball with Sheffield Wednesday's Ciaran Brennan during the English League Cup soccer match between Fulham and Sheffield Wednesday at the Craven Cottage stadium in London, Wednesday, Sept. 23, 2020. (Paul Childs/Pool via AP)
Fulham's Aboubakar Kamara, left, duels for the ball with Sheffield Wednesday's Ciaran Brennan during the English League Cup soccer match between Fulham and Sheffield Wednesday at the Craven Cottage stadium in London, Wednesday, Sept. 23, 2020. (Paul Childs/Pool via AP) AP

Στον Άρη βιάζονται να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά και σκοπεύουν να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να έρθει ο παίκτης μέσα στο επόμενο διήμερο.

Η συμφωνία του Άρη με τη Φούλαμ για την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά έχει ολοκληρωθεί και πλέον το μόνο που απομένει είναι να έρθει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη.

Οι άνθρωποι των κιτρίνων παλεύουν ώστε αυτό να γίνει το συντομότερο δυνατό και εάν είναι δυνατό μέσα στο επόμενο διήμερο.

Ο στράικερ από την Μαυριτανία θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη.

Ο Καμαρά ανήκε στην Φούλαμ από το 2017 και έκτοτε έχει παραχωρηθεί δύο φορές ως δανεικός, σε Μαλάτιασπορ και Ντιζόν, με τον παίκτη να έχει να επιδείξει από την πλευρά του 17 γκολ σε 92 συμμετοχές με την ομάδα του δυτικού Λονδίνου.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ