STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - ΠΑΟΚ 0-0: Οι γηπεδούχοι τα έχαναν, ο Κοτάρσκι τα έπιανε

Οι Μπράμπετς, Μπράντον Τόμας σε φάση από το παιχνίδι Άρης - ΠΑΟΚ | 4 Σεπτεμβρίου 2022
Οι Μπράμπετς, Μπράντον Τόμας σε φάση από το παιχνίδι Άρης - ΠΑΟΚ | 4 Σεπτεμβρίου 2022 EUROKINISSI

Ισόπαλο δίχως τέρματα (0-0) έληξε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ με τον Κοτάρσκι να αποκρούει πέναλτι του Γκρέι ενώ ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων είχε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις στην καλύτερη εμφάνιση του με τον δικέφαλο.

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, να έχουν περισσότερες φάσεις έως το 55' που ουσιαστικά είχαμε ένα καλό ματς, χαμένο πέναλτι με τον Γκρέι αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Αυτό καθώς ο δικέφαλος είχε κάτω από την εστία του τον Κοτάρσκι ο οποίος εκτός το πέναλτι του Τζαμαϊκανού φορ που απέκρουσε είχε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις στη διάρκεια του ντέρμπι σε σουτ του Μαντσίνι και εν γένει έκανε την καλύτερη εμφάνιση του με τον δικέφαλο.

Το ματς ολοκληρώθηκε με ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και στους πάγκους μετά τη σύγκρουση των Νταμπό και Ελ Καντουρί στο 90+3'. Μάλιστα και οι δύο αποβλήθηκαν δευτερόλεπτα πριν το φινάλε με κόκκινη κάρτα.

Άρης - ΠΑΟΚ 0-0: Οι γηπεδούχοι τα έχαναν, ο Κοτάρσκι τα έπιανε

Ο Άρης ήταν αυτός που επιχειρούσε να "χτίσει" επιθέσεις με σωστή ανάπτυξη, από τα πλάγια και εν γένει να παίξει ορθολογικό ποδόσφαιρο. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ ήθελε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις με τους γρήγορους Νάρεϊ και Ζίβκοβιτς και τα κατάφερε στο πρώτο 15' της αναμέτρησης με δύο φάσεις από τους Νάρεϊ και Αουγκούστο.

Οι γηπεδούχοι που ανέβασαν την απόδοση τους μετά το πρώτο τέταρτο κατάφεραν να φτιάξουν μέχρι το τέλος του αγώνα 14 τελικές, οι τρεις στην εστία αλλά ο Κοτάρσκι ήταν εκεί. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το ματς με επτά τελικές εκ των οποίων οι δύο στην εστία με τον Κουέστα με μια σωτήρια επέμβαση να διώχνει το πλασέ του Μπράντον Τόμας δευτερόλεπτα πριν το χαμένο πέναλτι του Γκρέι.

Τόσο ο προπονητής του Άρη, Τόλης Τερζής όσο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, επιχείρησαν με τις αλλαγές τους να δώσουν πνοή στις ομάδες τους και να αλλάξουν την εικόνα της αναμέτρησης αλλά μετά το 60' έγιναν λίγα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο ενώ και η δυνατή βροχή από το 70' και μετά δεν βοήθησε ώστε φτιάξουν φάσεις οι δύο ομάδες μπροστά από τις δύο εστίες.

Άρης - ΠΑΟΚ 0-0: Οι γηπεδούχοι τα έχαναν, ο Κοτάρσκι τα έπιανε

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ντουκουρέ, Ντιόπ (46' Νταμπό), Μαντσίνι (81' Καμάτσο), Ματέο Γκαρσία (81' Ζερβίνιο), Μανού Γκαρσία (69' Ιτούρμπε), Γκρέι (63' Πάλμα).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (59' Βιεϊρίνια), Ντάντας (59' Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς, Αουγκούστο, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς (73' Ελ Καντουρί), Μπράντον Τόμας (63' Ολιβέιρα).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ