Άρης – Παναιτωλικός: Οι παίκτες των κιτρινόμαυρων πανηγύρισαν όλοι μαζί με τον Χιμένεθ το γκολ του Μορόν

Το γκολ του Λορέντσο Μορόν με το οποίο ο Άρης άνοιξε το σκορ κόντρα στον Παναιτωλικό έφερε ενθουσιασμό στο “Βικελίδης”, με τους παίκτες να σπεύδουν να το πανηγυρίσουν στον πάγκο της ομάδας τους μαζί με τον Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Άρης ήταν καλύτερος από τον Παναιτωλικό στο πρώτο μέρος της νοκ-άουτ αναμέτρησής τους στο “Βικελίδης” με φόντο τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και το σκορ τον δικαίωσε, καθώς πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος 2-0 με τα γκολ των Μορόν (30′) και Ράτσιτς (44′).
Μάλιστα, το γκολ του Μορόν στο 30ο λεπτό έφερε μία όμορφη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, αφού όλοι οι παίκτες των κιτρινόμαυρων έτρεξαν προς τον πάγκο για να πανηγυρίσουν το γκολ μαζί με τον προπονητή τους, Μανόλο Χιμένεθ, δείχνοντας έτσι τη στήριξή τους προς το πρόσωπό του.