ΑΡΗΣ

Άρης: Οριστική συμφωνία με Μπούργος για 2,5 χρόνια

Ο Χερμάν Μπούργος
Ο Χερμάν Μπούργος MARCELO MANERA/AFP

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Χερμάν Μπούργος, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ο Χερμάν Μπούργος θα είναι ο νέος προπονητής του Άρη. Ο ισχυρός άνδρας της "κίτρινης" ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε τα χέρια με τον Αργεντινό τεχνικό, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2,5 χρόνια, με συνολικές απολαβές πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, θα φέρει δικό του γυμναστή, αναλυτή, καθώς και στενό συνεργάτη. Ο Μπούργος θα αναχωρήσει σήμερα (17/02) για τη Μαδρίτη προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και στη συνέχεια θα έρθει στη Θεσσαλονίκη μέσα στο Σαββατοκύριακο για μόνιμη εγκατάσταση, αλλά και για να δει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο 52χρονος τεχνικός ήταν για σχεδόν μία δεκαετία ο στενότερος συνεργάτης του Ντιέγκο Σιμεόνε τόσο στην Ατλέτικο όσο και στις Κατάνια και Ρασίνγκ Κλουμπ. Τον Αύγουστο του 2020 αποφάσισε να αποχωρήσει από τους "ροχιμπλάνκος" και να ακολουθήσει την καριέρα του πρώτου προπονητή.

Τον Μάρτιο του 2021 ανέλαβε τη Νιούελς Ολντ Μπόις, από την οποία αποχώρησε τέσσερις μήνες αργότερα, μετρώντας τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες σε 15 αναμετρήσεις. Από το περασμένο καλοκαίρι ήταν ελεύθερος και αναζητούσε τον επόμενο προπονητικό σταθμό της καριέρας του, τον οποίο και βρήκε στο "Κλ. Βικελίδης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ