Άρης: Οι οπαδοί των κίτρινων αποδοκίμασαν τη διοίκηση και τον Θόδωρο Καρυπίδη, παρά τη νίκη επί της ΑΕΛ Novibet

SUPELEAGUE 2025-2026 / ΑΡΗΣ - ΑΕΛ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Οι οπαδοί του Άρη αποδοκίμασαν τη διοίκηση της ομάδας και τον Θόδωρο Καρυπίδη, παρά τη νίκη των κίτρινων με 2-1 επί της ΑΕΛ Novibet.
Ζωντανός σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα βγήκε ο Άρης, ο οποίος υπέταξε με 2-1 την ΑΕΛ Novibet στο “Κλ. Βικελίδης” για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League με γκολ στο 90’+9′ και ενώ είχε ισοφαριστεί δύο λεπτά νωρίτερα.
Παρά το γεγονός ότι οι κίτρινοι πήραν τους τρεις βαθμούς, ο κόσμος της ομάδας ξέσπασε σε αποδοκιμασίες κατά της διοίκησης του Άρη.
Στο στόχαστρο των αποδοκιμασιών βρέθηκαν και οι ποδοσφαιριστές του Άρη, με τον κόσμο της ομάδας να ξεσπά για την αγωνιστική της εικόνα.