ΑΡΗΣ

Άρης: Οι Αργεντινοί στέλνουν τον Νάνι

Ο Ματίας Νάνι με τη φανέλα της Ουνιόν
Ο Ματίας Νάνι με τη φανέλα της Ουνιόν ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τον 23χρονο Αργεντινό κεντρικό αμυντικό, Ματίας Νάνι, ο οποίος αγωνίζεται στην Ουνιόν Σάντα Φε στέλνουν στον Άρη δημοσιεύματα από την Αργεντινή.

Μπορεί να μετράμε λίγες ημέρες από το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, ωστόσο φαίνεται ότι στον Άρη ήδη έχουν προχωρήσει τα μεταγραφικά.

Τουλάχιστον, αυτό δείχνουν τα δημοσιεύματα από την Αργεντινή που θέλουν τους κίτρινους να στοχεύουν στον Ματίας Νάνι. Πρόκειται για 23χρονο Αργεντινό κεντρικό αμυντικό ο οποίος αγωνίζεται στην Ουνιόν Σάντα Φε.

Στα πρώτα βήματα της καριέρας του ο Νάνι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και για αυτό η Ρόμα έσπευσε να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρώπη πριν καν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια.

Ο Αργεντινός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Λανούς, ωστόσο στη συνέχεια θέλησε να κυνηγήσει το ευρωπαϊκό όνειρο και βρέθηκε στην ομάδα Κ19 της Ρόμα.

Εκεί έμεινε για ένα χρόνο και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός σε ομάδες της Αργεντινής για να αποκτήσει παιχνίδια στα πόδια του. Το περασμένο καλοκαίρι έληξε το συμβόλαιο του με την ιταλική ομάδα και τον Οκτώβριο επέστρεψε στην πατρίδα του για χάρη της Ουνιόν Σάντα Φε.

Τώρα θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά η ομάδα του δεν τον αφήνει αν δεν πάρει τη ρήτρα των 100.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Πάρτε μία γεύση από τον Αργεντινό

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ