ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Βοριαζίδης επέστρεψε στις προπονήσεις και σκόρπισε χαμόγελα, συνέχισαν τα ατομικά τους τέσσερις παίκτες

INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Βοριαζίδης επέστρεψε στις προπονήσεις του Άρη μετά από σχεδόν δύο μήνες, γεμίζοντας με χαρά και χαμόγελα το Δασυγένειο Προπονητικό Κέντρο. Συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα τέσσερις παίκτες των κίτρινων.

Περίπου 50 ημέρες μετά την επιτυχημένη επέμβαση για την εξεργασία στα γεννητικά του όργανα, ο Μιχάλης Βοριαζίδης επέστρεψε στις προπονήσεις του Άρη.

Ο 21χρονος μέσος έδωσε το παρών στο Δασυγένειο Προπονητικό Κέντρο στην προπόνηση της Παρασκευής (12/12), κάνοντας άπαντες χαρούμενος μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, τα ατομικά τους προγράμματα ακολούθησαν οι: Τάσος Δώνης, Τίνο Καντεβέρε, Νοά Σούντμπεργκ και Σωκράτης Διούδης.

Το Σάββατο (12/12) το πρωί οι “κίτρινοι” θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση πριν από το σπουδαίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (14/12, 20:00) στο “Κ. Βικελίδης”.

“Στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (14/12, 20:00), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Stoiximan Super League”.

Στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ακολούθησαν πρόγραμμα αποσυμφόρησης.

Οι Τάσος Δώνης, Τίνο Καντεβέρε, Νοά Σούντμπεργκ και Σωκράτης Διούδης συνέχισαν τα προγράμματά τους.

Αύριο, Σάββατο, με την προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο “Δασυγένειο” ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας για το μεθαυριανό ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης”, αναφέρει το ιατρικό δελτίο της ΠΑΕ Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ