ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Κόβαλ αποκάλυψε πως συζητάει με τους κίτρινους και διέψευσε την ανακοίνωση της Καλαμάτας

Ο Μαξίμ Κόβαλ με τη φανέλα της Σέριφ σε ματς κόντρα στην Σλάβια Πράγας για το Europa League | 30 Νοεμβρίου 2023
Ο Μαξίμ Κόβαλ με τη φανέλα της Σέριφ σε ματς κόντρα στην Σλάβια Πράγας για το Europa League | 30 Νοεμβρίου 2023 @2023 AUREL OBREJA/AP IMAGES

Ο Μαξίμ Κόβαλ βρέθηκε στο επίκεντρο της ελληνικής μεταγραφικής επικαιρότητας, με την Καλαμάτα να τον ανακοινώνει αλλά τον ίδιο να αρνείται πως έχει υπογράψει και να γνωστοποιεί πως συζητάει με τον Άρη το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Στα 15 χρόνια επαγγελματικής διαδρομής ο Μαξίμ Κόβαλ έχει περάσει από αρκετές ομάδες, με τελευταία να είναι η Σέριφ Τίρασπολ, με το όνομά του να ακούγεται ωστόσο όλο και πιο έντονα το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα.

Για αυτό φρόντισε αρχικά η Καλαμάτα που ανακοίνωσε την Τετάρτη (10/01) την απόκτησή του για τον επόμενο 1,5 χρόνο, ενώ στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο 31χρονος Ουκρανός διεθνής γκολκίπερ για να ανατρέψει πλήρως το συγκεκριμένο σκηνικό.

Και αυτό γιατί όχι μόνο αρνήθηκε κατηγορηματικά πως έχει υπογράψει στην "μαύρη θύελλα" αλλά έκανε γνωστό μέσω δηλώσεών του στο Telegram πως είναι σε καθεστώς διαπραγματεύσεων με τον Άρη και πως στο πλαίσιο των συζητήσεων αυτών, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να υπογράψει στους κίτρινους και να συνεχίσει ως δανεικός στην ομάδα της Μεσσηνίας.

"Δεν έχω υπογράψει κάτι. Απλά διαπραγματεύομαι με τον Αρη και έχουν συμπεριλάβει έναν αντίστοιχο όρο στην προσφορά τους. Δεν έχω αποδεχθεί κάτι και δεν καταλαβαίνω γιατί ανακοίνωσαν κάτι τέτοιο", είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος γκολκίπερ.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ