ΑΡΗΣ

Άρης: Προφορική συμφωνία με τον Φεράρι, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον ΑΠΟΕΛ

Άρης: Προφορική συμφωνία με τον Φεράρι, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον ΑΠΟΕΛ
INTIME SPORTS

Ο άλλοτε μπακ του Βόλου, Φράνκο Φεράρι, έλυσε τη συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ και είναι μία ανάσα από το να υπογράψει στον Άρη, με τον Αργεντινό να έχει συμφωνήσει προφορικά με τους κίτρινους και να αναμένεται την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη.

Ο Φράνκο Φεράρι είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό από την πετυχημένη παρουσία του με την ομάδα του Βόλου ενώ η περυσινή σεζόν τον βρήκε να αγωνίζεται στην Κύπρο, γράφοντας 32 συμμετοχές με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Η συνεργασία των δύο πλευρών έληξε πάντως, με δημοσίευμα στην Κύπρο να έρχεται να δώσει νέα διάσταση στο διαζύγιο του Αργεντινού μπακ με τους "κυανοκίτρινους" υποστηρίζοντας πως πίσω από αυτό κρύβεται πρόταση από πλευράς Άρη και την επιβεβαίωση να μην αργεί να έρθει.

Και αυτό γιατί οι κίτρινοι προσέγγισαν όντως τον Φεράρι και έφτασαν μάλιστα σε προφορική συμφωνία μαζί του, με τον παίκτη να αναμένεται μάλιστα την Πέμπτη (29/06) στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τους κίτρινους τις τελευταίες λεπτομέρειες της επικείμενης συνεργασίας τους.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί -όπως όλα δείχνουν- το deal, θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας μαζί με τον Μαρατίτα, κάτι που σημαίνει πως δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του Ζαγαρίτη με τη μορφή δανεισμού από την Πάρμα.

TAGS ΑΡΗΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ