ΑΡΗΣ

Άρης: "Μπήκε" ο Μήτρογλου, πρόβλημα με Ρόουζ

Ο Κώστας Μήτρογλου με τη φανέλα του Άρη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
Ο Κώστας Μήτρογλου με τη φανέλα του Άρη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Μήτρογλου ενσωματώθηκε στην αποστολή του Άρη και προπονήθηκε για πρώτη φορά σήμερα (16/06), ενόψει της νέας χρονιάς. Ανησυχία με Ρόουζ που επιστρέφει με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Άκης Μάντζιος είδε τον Κώστα Μήτρογλου να ενσωματώνεται στην αποστολή του Άρη, με τους "κίτρινους" να ξεκινούν προπονήσεις από χθες (15/06), προκειμένου να είναι έτοιμοι για τα παιχνίδια με την Αστάνα στις 22 και τις 29 Ιουλίου.

Ο Έλληνας επιθετικός απουσιάζε από τη χθεσινή προπόνηση, ωστόσο σήμερα συμμετείχε κανονικά. Σήμερα το βράδυ αναμένεται και η άφιξη του Λίντσεϊ Ρόουζ στη Θεσ/νικη, ο οποίος θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Από τις προπονήσεις απουσιάζαν οι Κριστιάν Γκάνεα και Έργκις Κάτσε, οι οποίοι έχουν άδεια μέχρι τις 21 και 25 Ιουνίου αντίστοιχα, ο Ματίγια ο οποίος επιστρέφει αύριο (18/06) στη Θεσσαλονική και ο Σάσα, ο οποίος βρίσκεται στη Βραζιλία, μια και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: "Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Το απογευματινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις λειτουργικής δύναμης, τρέξιμο αερόβιας μορφής και αερόβια παιχνίδια με μπάλα, ενώ παράλληλα συνεχίζονται -κατά γκρουπ- οι εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις.

Στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχε ο Κώστας Μήτρογλου, ενώ ο Λίντσεϊ Ρόουζ, που αναμένεται απόψε στη Θεσσαλονίκη, θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Κριστιάν Γκάνεα, που είχε υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας, έχει άδεια μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (21/06) και αφού περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις στη συνέχεια θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, ενώ στον Έργκυς Κάτσε έχει δοθεί άδεια μέχρι τις 25 Ιουνίου.

Αύριο, Πέμπτη (18/06), θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ