ΑΡΗΣ

Άρης: Μπήκε ο Μήτρογλου, ελαφρύ διάστρεμμα ο Ματίγια

Ο Κώστας Μήτρογλου πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ στο Ολυμπιακός - Άρης
Ο Κώστας Μήτρογλου πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ στο Ολυμπιακός - Άρης EUROKINISSI

Ο Κώστας Μήτρογλου ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα στη σημερινή (30/03) προπόνηση του Άρη, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (04/04). Ήπιο διάστρεμμα στην ποδοκνημική ο Ματίγα.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Κώστας Μήτρογλου θα είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, καθώς ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης των "κίτρινων".

Ο Ματίγια, ο οποίος τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνησης, υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική και θα μείνει προληπτικά εκτός προπονήσεων για 2-3 ημέρες, ακολουθώντας θεραπεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τραυματισμός του δεν έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο που υπέστη.

Ο Κριστιάν Γκάνεα, ο οποίος χθες ανέβασε ρυθμούς, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει ολόκληρο το πρόγραμμα της ομάδας, ακολουθώντας μέρος του. Ο Κάτσε συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, με τον Μπεναλουάν να κάνει το πρόγραμμα θεραπείας του.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, παιχνίδι ρόντο, επιθετική ανάπτυξη και τακτική, ενώ η αυριανή προπόνηση, η οποία θα διεξαχθεί στο Δασυγένειο, θα περιλαμβάνει το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ