Άρης, μεταγραφές: Ματιές σε Αθανασίου

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 από την Πορτογαλία, ο Άρης εξετάζει την περίπτωση του αριστερού μπακ της Ρίο Άβε, Νίκου Αθανασίου.
Ο Άρης θα κινηθεί δυναμικά κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο προκειμένου να επανέλθει σε τροχιά 5ης θέσης, αλλά κυριότερα να εξασφαλίσει την παρουσία στα playoffs 5-8.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, οι κίτρινοι εξετάζουν την περίπτωση του Νίκου Αθανασίου. Ο 24χρονος αριστερός μπακ αποτελεί βασικό στέλεχος στη Ρίο Άβε του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, αγωνιζόμενος ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, μετράει 15 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Πορτογαλίας, έχοντας και μία ασίστ.
Θυμίζουμε πως στη θέση του αριστερού μπακ ο Άρης έχει τους Χαμζά Μεντίλ, ο οποίος είναι τραυματίας και τον Μάρτιν Φρίντεκ. Προφανώς, μία κίνηση για τον Αθανασίου αποσκοπεί και στην ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου, σε συνέχεια και των μεταγραφών του καλοκαιριού.
Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Αθανασίου έχει πέσει και στο τραπέζι για πιθανή επιστροφή στον Ατρόμητο.