ΑΡΗΣ

Άρης μεταγραφές: Η Ομόνοια έκανε πρόταση δύο εκατομμυρίων ευρώ για τον Μαντσίνι

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που σημείωσε κόντρα στον Λεβαδειακό
Ο Ντανιέλ Μαντσίνι πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που σημείωσε κόντρα στον Λεβαδειακό EUROKINISSI

Η Ομόνοια έκανε κρούση στον Άρη για την απόκτηση του Ντανιέλ Μαντσίνι, καταθέτοντας πρόταση δύο εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Στο στόχαστρο της Ομόνοιας βρίσκεται ο Ντανιέλ Μαντσίνι, με τους Κυπρίους να καταθέτουν πρόταση στον Άρη ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του. Οι Κύπριοι τις προηγούμενες ημέρες είχαν ενδιαφερθεί και για τον Ματέο Γκαρσία.

Ο Νιλ Λένον άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του και έτσι ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την ΠΑΕ Άρης να επιβεβαιώνει τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Ο Μαντσίνι έχει συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Στην Κύπρο αναφέρουν ότι βλέπει με καλό μάτι την προοπτική της Ομόνοιας, η οποία συμμετέχει στους ομίλους του Europa League.

Οι εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν άμεσα, καθώς το μεταγραφικό παζάρι στην Κύπρο κλείνει σε λιγότερο από 48 ώρες, για τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαια με άλλες ομάδες.

Ο Μαντσίνι αγωνίζεται στον Άρη από το καλοκαίρι του 2019. Συνολικά έχει αγωνιστεί με τους Θεσσαλονικείς 105 φορές, έχοντας απολογισμό από 12 γκολ και ασίστ.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ