ΑΡΗΣ

Άρης μεταγραφές: Επέστρεψε ο Δεληζήσης - "Εδώ είναι το σπίτι μου, εδώ είναι η καρδιά μου"

Ο Νίκος Δεληζήσης με τη φανέλα του Άρη σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό | 21 Φεβρουαρίου 2021
Ο Νίκος Δεληζήσης με τη φανέλα του Άρη σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό | 21 Φεβρουαρίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δεληζήσης ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Άρη και η επιθυμία του έγινε πράξη, με τον 35χρονο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τους κίτρινους.

Έναν χρόνο μετά από την αποχώρησή του από τον Άρη όπου τον υπηρέτησε με αφοσίωση για μία πενταετία (2017-2022) ο Γιώργος Δεληζήσης είναι ξανά κάτοικος "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο 35χρονος στόπερ ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για να κλείσει την καριέρα του και αυτό θα γίνει, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Θόδωρο Καρυπίδη και το απόγευμα της Πέμπτης (14/09) έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κίτρινους.

"Η τελευταία μου επιθυμία σαν ποδοσφαιριστής ήταν να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη. Εδώ είναι το σπίτι μου, εδώ είναι η καρδιά μου!

Μου φτάνει να παίξω έστω για ένα λεπτό ξανά στο Χαριλάου μπροστά στους φιλάθλους μας, να νιώσω αυτό το μοναδικό συναίσθημα. Αυτός ήταν ο λόγος που ήθελα να γυρίσω σαν ποδοσφαιριστής. Να κλείσω εδώ την καριέρα μου.

Από τη στιγμή που με ήθελαν ο πρόεδρος και ο προπονητής και ο κόσμος όλα ήταν εύκολα. Ευχαριστώ τόσο τον κ. Καρυπίδη όσο και τον κ. Μάντζιο που μου επιτρέπουν να εκπληρωθεί η τελευταία μου επιθυμία. Νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ.

Μετά το τέλος της σεζόν θα μιλήσω με τον πρόεδρο γιατί θέλω να μείνω στην οικογένεια του Άρη και να βοηθήσω από οποιοδήποτε πόστο μου ζητηθεί.

Από ‘κει και πέρα, θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω φέτος την ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου. Νιώθω πολύ καλά, ξέρω καλά την ομάδα και τα αποδυτήρια και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω με κάθε τρόπο", τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα του Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ