ΑΡΗΣ

Άρης: Μείον τρεις βαθμοί για τα χρέη στον Μήτρογλου, πέντε ημέρες προθεσμία για την εξόφλησή του

Ο Κώστας Μήτρογλου
Ο Κώστας Μήτρογλου INTIME

Μείον τρεις βαθμοί η ποινή στον Άρη για τα χρέη προς τον Κώστα Μήτρογλου, πέντε ημέρες προθεσμία για την εξόφλησή του, προκειμένου να μην ενεργοποιηθεί η αφαίρεση από το επόμενο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. Δεν ανησυχούν οι κίτρινοι.

Στις 11 Απριλίου το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον Κώστα Μήτρογλου που αναγνώρισε οφειλές ύψους 350.000 ευρώ του Άρη προς τον παίκτη και υποχρέωσε τους Θεσσαλονικείς να καταβάλλουν όλο το ποσό, αλλιώς θα κινδύνευαν με -3 βαθμούς.

Οι κίτρινοι έκτοτε προσπάθησαν να έρθουν σε επικοινωνία με τον πρώην Έλληνα επιθετικό ούτως ώστε να του καταβάλουν τα χρήματα που χρωστούσαν σε δόσεις. Οι επαφές αυτές δεν είχαν αντίκρισμα και οι κίτρινοι προέβησαν στην καταβολή των δύο οφειλόμενων δόσεων, ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ.

Ο πρώην φορ του Άρη όμως δεν το δέχτηκε και ζήτησε ενεργοποίηση των ποινών εις βάρος της άλλοτε ομάδας του, απαιτώντας στην ουσία ολόκληρο το ποσό εφάπαξ.

Σήμερα (20/6), το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε ότι δέχεται την αίτηση του Μήτρογλου κατά της ΠΑΕ, ενεργοποιεί την ποινή του -3 για το επόμενο πρωτάθλημα και οι κίτρινοι έχουν πέντε ημέρες για να τον εξοφλήσουν εξ ολοκλήρου, ώστε να μην ενεργοποιηθεί η αφαίρεση βαθμών.

Στην ΠΑΕ Άρης δεν ανησυχούν και τονίζουν ότι θα εξοφληθεί ως το τέλος του Ιουνίου, την ώρα που ο Μήτρογλου ήδη έχει εισπράξει μεγάλο μέρος των χρημάτων που του οφείλονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μήτρογλου κατά της ΠΑΕ Άρης.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Άρης, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού του επιδικασθέντος κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 350/2022 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, την επιβληθείσα με την 93/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ