ΑΡΗΣ

Άρης: Με Λουίς Πάλμα στη Λεωφόρο

Ο Λουίς Πάλμα
Ο Λουίς Πάλμα EUROKINISSI SPORTS

Ο Λουίς Πάλμα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, εκτός και πάλι ο Νταμπό.

Επιστροφή στην αποστολή του Άρη για τον Λουίς Πάλμα. Ο διεθνής εξτρέμ που είχε μείνει εκτός αποστολής για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ λόγω ίωση επανήλθε και βρίσκεται στη διάθεση του Τόλη Τερζή.

Ο Λουίς Πάλμα είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς του Έλληνα τεχνικού και βρίσκεται στην αποστολή σε αντίθεση με τον Νταμπό ο οποίος έμεινε και πάλι εκτός μετά το πειθαρχικό παράπτωμα της περασμένης εβδομάδας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (14/05), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Λούις Πάλμα, Καμαρά, Καμάτσο, Ντουγκουρέ, Γκρέι, Ρουπ, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Brabec (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Manu Garcia (τραυματίας), Dabo, Hajrovic, Μαρμαρίδης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ