ΑΡΗΣ

Άρης: Με Κουέστα η αποστολή που πέταξε για Βουκουρέστι, για τη ρεβάνς με την Ντινάμο Κιέβου

Άρης: Με Κουέστα η αποστολή που πέταξε για Βουκουρέστι, για τη ρεβάνς με την Ντινάμο Κιέβου
INTIME SPORTS

Η αποστολή του Άρη πέταξε για Βουκουρέστι όπου θα προσπαθήσει την Πέμπτη (17/8, 20:00, Novasports 2HD) να υπερασπιστεί το 1-0 του "Βικελίδης" απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου για να βρεθεί στα play offs του Conference League. Παρών και ο Κουέστα, που η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Ο Άρης πήρε μία πολύ σπουδαία νίκη την περασμένη εβδομάδα, επικρατώντας με 1-0 της Ντινάμο Κιέβου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και το βράδυ της Πέμπτης (17/8, 20:00, Novasports 2HD, LIVE από SPORT24) θα επιχειρήσει να τελειώσει την δουλειά, πετώντας έξω τους Ουκρανούς του Μιρτσεά Λουτσέσκου και παίρνοντας εκείνος το εισιτήριο για τα play offs του Conference League.

Το έργο της ομάδας του Τόλη Τερζή μόνο εύκολο δεν είναι και σε αυτό δεν "βοηθούν" οι τραυματισμοί των Μπράμπετς και Σαβέριο (ακολουθούν πρόγραμμα ατομικής προπόνησης) ωστόσο η πίστη για την πρόκριση υπάρχει και αυτό διαφάνηκε από τα αρκετά χαμογελαστά πρόσωπα που υπήρχαν κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Βουκουρέστι.

Στιγμιότυπο από την αναχώρηση της αποστολής του Άρη για το Βουκουρέστι, για το ματς με την Ντινάμο Κιέβου | 16 Αυγούστου 2023
Στιγμιότυπο από την αναχώρηση της αποστολής του Άρη για το Βουκουρέστι, για το ματς με την Ντινάμο Κιέβου | 16 Αυγούστου 2023 INTIME SPORTS

Μάλιστα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Χουλιάν Κουέστα ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική και περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων (είχε υποστεί διάστρεμμα στις αρχές της εβδομάδας), με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως η συμμετοχή του Ισπανού κίπερ είναι εξαιρετικά αμφίβολη και θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Σε περίπτωση που ο Ισπανός δεν είναι 100% έτοιμος, τότε το επικρατέστερο σενάριο φέρνει τον Λευτέρη Χουτεσιώτη ως τον εκλεκτό του Τόλη Τερζή για να υπερασιστεί την εστία των κιτρίνων σε αυτό το πολύ κομβικό ματς για τη συνέχεια της σεζόν τους.

Ο Τόλης Τερζής κατά την αναχώρηση της αποστολής του Άρη για Βουκουρέστι, για το ματς με την Ντινάμο Κιέβου | 16 Αυγούστου 2023
Ο Τόλης Τερζής κατά την αναχώρηση της αποστολής του Άρη για Βουκουρέστι, για το ματς με την Ντινάμο Κιέβου | 16 Αυγούστου 2023 INTIME SPORTS

Σημειώνεται πως το βράδυ της Τετάρτης στις 20:00 οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα πραγματοποιήσουν προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρησή τους κόντρα στην Ντινάμο.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ