ΑΡΗΣ

Άρης: Με Ιτούρμπε η ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Χουάν Ιτούρμπε με τη φανέλα του Άρη
Ο Χουάν Ιτούρμπε με τη φανέλα του Άρη INTIME

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Άκης Μάντζιος για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/11, 19:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24). Φανέλα βασικού πήρε ο Ιτούρμπε.

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24) για τη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τους κίτρινους να γνωστοποιούν την ενδεκάδα που επέλεξε ο Άκης Μάντζιος για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες.

Ο Άκης Μάντζιους έκανε γνωστή τη σύνθεση της ομάδας του, η οποία έχει αρκετές αλλαγές, με τον Ιτούρμπε να παίρνει φανέλα βασικού,

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Σάκιτς, Μπράμπετς, Δεληζήσης, Γκάνεα, Τζέγκο, Εντιαγέ, Γκαρσία, Ιτούρμπε, Γκάμα, Καμαρά.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ