ΑΡΗΣ

Άρης: Λύθηκε η συνεργασία με τον Νιαρχάκο ο οποίος οδεύει προς τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Δημήτρης Νιαρχάκος στον Άρη
Ο Δημήτρης Νιαρχάκος στον Άρη INTIME SPORTS

Ο Άρης έκανε γνωστό πως λύθηκε η συνεργασία με τον Δημήτρη Νιαρχάκο ο οποίος είχε το ρόλο του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Νιαρχάκος οδεύει στον ΠΑΣ Γιάννινα για να αναλάβει ρόλο στο νέο οργανόγραμμα της ομάδας.

Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, Δημήτρης Νιαρχάκος, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Δημήτρη Νιαρχάκο. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Δημήτρη Νιαρχάκο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα".

Οι πληροφορίες του SPORT24 αναφέρουν πως ο Νιαρχάκος οδεύει προς τον ΠΑΣ Γιάννινα για να αναλάβει ρόλο στο νέο οργανόγραμμα της ομάδας.

Η ομάδα των Ιωαννίνων άλλωστε περνάει μια δύσκολη κατάσταση μετά τον χαμό του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Γιώργου Χριστοβασίλη και την ανάλυψη του συλλόγου από τα παιδιά του και ο Νιαρχάκος ο οποίος και στο παρελθόν είχε δουλέψει με επιτυχία την ομάδα του ΠΑΣ και ξέρει πράγματα και καταστάσεις θεωρείται ως ένας άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει στην επόμενη μέρα.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ