STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Λεβαδειακός 1-1

Άρης - Λεβαδειακός 1-1
Ουντότζι

Σε πέντε λεπτά κρίθηκε το τελικό αποτέλεσμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη να μένει χωρίς νίκη και τον Λεβαδειακό να αποσπά έναν από το τελικό 1-1 στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Super League

Ένα πεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για να διαμορφωθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το τελικό 1-1 μεταξύ του Άρη και του Λεβαδειακού στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα της Βοιωτίας προηγήθηκε με τον Καπό στο 53΄ και αυτή της Θεσσαλονίκης ισοφάρισε στο 58΄ με τον Ουντότζι χωρίς όμως να πετύχει το γκολ της νίκης παρά την υπεροχή του.

Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από την υπεροχή του Άρη στο ντεμπούτο του Ζόραν Μιλίνκοβιτς και την ομάδα της Θεσσαλονίκης να φλερτάρει με το 1-0 δύο φορές στο 43΄ και στο 44΄ με τον Ουντότζι ενώ ο Λεβαδειακός αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που κόντρα στην ροή του παιχνιδιού προηγήθηκε με τον Καπό στο 53΄ και να διαμορφώσει το τελικό 1-1 ο Ουντότζι στο 58΄ ισοφαρίζοντας για τον Άρη που μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Σπάθα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 74΄ μετά την αποβολή του Κονέ στο 74΄

Μη χάσετε την 4η εκπομπή Super BALL αυτή την Κυριακή (15/09) στις 22:30. Σχόλια, ρεπορτάζ, ανάλυση φάσεων και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές της 4ης αγωνιστικής καθώς και αποκλειστική συνέντευξη του Μίροσλαβ Στοχ. Καλεσμένος στο studio ο Αντώνης Νικοπολίδης. Παρουσιάζουν οι Π. Βλαχόπουλος και Θ.Καίσαρης

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Διαιτητής/ Βοηθοί: Σπάθας (Πειραιά)/Φαντόπουλος (Πειραιά), Κοντίζας (Πειραιά).

Άρης (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Κύργιας, Πουλίδο, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος (70΄ Οικονομόπουλος), Έλσνερ, Τριανταφυλλάκος (79΄ Μανιάς), Τάτος, Σταυρόπουλος, Ουντότζι.

Λεβαδειακός (Λεμονής): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μαρτίνεθ, Σανγκινέτι, Λυκογιάννης, Κονέ, Μαχαίρας, Ιωαννίδης (46΄ Καπό), Μάρτινς (79΄ Πετράτσι), Ορτέγκα (62΄ Μπούστο), Μάντζιος.

Κίτρινες κάρτες: Ιωαννίδης (25΄, Λεβαδειακός), Τσουμάνης (29΄, Άρης), Μαρτίνεθ (45΄, Λεβαδειακός), Έλσνερ (46΄ Άρης), Τριανταφυλλάκος (59΄ Άρης), Σταυρόπουλος (84΄, Άρης), Μάντζιος (84΄, Λεβαδειακός)

Κόκκινη κάρτα: Κονέ (74΄, Λεβαδειακός)

Σκόρερ: Καπό (53΄, Λεβαδειακός), Ουντότζι (58΄, Άρης)

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης Άρης - Λεβαδειακός 1-1

Η ανασκόπηση του αγώνα

Ο Άρης μπήκε αποφασισμένα στο παιχνίδι πιέζοντας την άμυνα του Λεβαδειακού με το πρώτο σουτ να έρχεται στο 9΄ από το σουτ του Παπαδόπουλου. Ο Λεβαδειακός απάντησε στο 12΄ με το σουτ του Μάντζιου ενώ στο 18΄ ο Διούδης μπλόκαρε την μπάλα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κονέ.

Ο Άρης μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίωρο αλλά δεν είχε την ουσία με τον Λεβαδειακό στο 34΄ να απείλησε με την κεφαλιά του Κονέ ενώ στο 36΄ το σουτ του Ουντότζι έξω από την μεγάλη περιοχή δεν έδειξε να ανησυχεί τον Στρατηλάτη.

Στο 43΄ ο Στρατηλάτης στην καλύτερη ευκαιρία για τον Άρη καταφέρνει να διώξει την μπάλα από το σουτ του Ουντότζι μετά την πάσα του Σταυρόπουλου ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού απέκρουσε σε κόρνερ μετά την κεφαλιά του Νιγηριανού από το φάουλ του Τάτου.

Όλα τελείωσαν σε πέντε λεπτά

Ο Λεβαδειακός είχε την πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο όταν μετά από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κονέ η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Διούδη στο 47΄ με την ομάδα της Βοιωτίας να επιβεβαίωσε στο 53΄ ότι μπήκε πιο δυνατά. Από την εκτέλεση κόρνερ του Ορτέγκα η μπάλα έφθασε στον Καπό που έστειλε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Διούδη κάνοντας το 0-1.

Ο Άρης ωστόσο φρόντισε να αντιδράσει άμεσα και μόλις πέντε λεπτά μετά να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Ουντότζι που νίκησε τον Στρατηλάτη με ωραίο σουτ από πλάγια θέση. Στο 63΄ η μπάλα από το σουτ του Παπαδόπουλου πέρασε άουτ και στο 65΄ ο Στρατηλάτης μπλόκαρε το σουτ του Τάτου.

Στο 75΄ Ο Σπάθας αποβάλει τον Κονέ γιατί είχε πιάσει από τον λαιμό τον Τάτο ενώ στο 88΄ ο Σταυρόπουλος δεν μπόρεσε να πιάσει όπως θα ήθελε την προβολή και η μπάλα αντί να πάει στα δίχτυα του Λεβαδειακού και να γίνει το 2-1 για τον Άρη πέρασε άουτ. Τέλος στο 93΄ η εκτέλεση φάουλ από τον Ουντότζι ήταν χωρίς αποτέλεσμα αφού μπλόκαρε ο Στρατηλάτης.

MVP της αναμέτρησης

Ο Ουντότζι ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο μεσοεπιθετικός του Άρη εκτός από το γκολ της ισοφάρισης ήταν οπιο δραστήριος παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης και μέσα σε όλες τις φάσεις.

Η απογοήτευση

Ο Κονέ στέρησε από την ομάδα του Λεβαδειακού την αριθμητική ισορροπία με την αποβολή του στο 74΄ σε μία φάση όπου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του στην ένταση του αγώνα στην κοκορομαχία του με τον Τάτο πιάνοντάς τον από τον λαιμό.

Στατιστικά Αγώνα

1 Γκολ 1

0 Ασίστ 1

17 Τελικές Προσπάθειες 7

5 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2

7 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 3

5 Κεφαλιές 2

1 Αποκρούσεις 5

6 Επεμβάσεις 18

41 Κλεψίματα 42

15 Φάουλ 19

2 Οφσάιντ 1

7 Κόρνερ 2

60 Λάθη 66

9/32 Γεμίσματα 4/15

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ