STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Κηφισιά 1-1: Παλικαρίσιος βαθμός με Οζέγκοβιτς και εξαιρετική εμφάνιση για τους νεοφώτιστους

Ο Οζέγκοβιτς πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στον Άρη
Ο Οζέγκοβιτς πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στον Άρη EUROKINISSI SPORTS

Η Κηφισιά πήρε παλικαρίσιο βαθμό από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι κίτρινοι προηγήθηκαν με τον Μορόν στο 23ο λεπτό, όμως ο Οζέγκοβιτς με κεφαλιά έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στους νεοφώτιστους.

Νέο κάζο για τον Άρη, αυτή τη φορά στο Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς η Κηφισιά έφυγε όρθια παίρνοντας ένα βαθμό χάρη στο 1-1. Οι κίτρινοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Μορόν στο 23' και ο Οζέγκοβιτς στο 75' πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.

Άρης - Κηφισιά 1-1: Παλικαρίσιος βαθμός με Οζέγκοβιτς και εξαιρετική εμφάνιση για τους νεοφώτιστους
Τα Expected Goals του αγώνα

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου μπήκαν με διάθεση να απειλήσουν τα αντίπαλα καρέ και βρήκαν το γκολ στο 23ο λεπτό. Ο Φεράρι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σουλεϊμάνοβ με κεφαλιά πάσα έστρωσε στον Ισπανό φορ, ο οποίος με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Κηφισιά που έμεινε σε παθητικό ρόλο στο πρώτο μέρος, ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε στο 75'. Ο Μασούρας με υπέροχη κούρσα και σέντρα από τα δεξιά, έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι. Εκεί ήταν ο Οζέγκοβιτς, ο οποίος με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία.

Ο Άρης με αυτό το βαθμό εξακολουθεί να παραμένει εκτός τροχιάς playoffs, έχοντας οκτώ βαθμούς, ενώ η Κηφισιά ανέβηκε στους έξι, προσπερνώντας (έστω και προσωρινά) τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Άρης είχε τα ηνία στο πρώτο μέρος

Ο Άρης μπήκε με διάθεση να πάρει την κατοχή της μπάλας, ενώ η Κηφισιά τον περίμενε πίσω από την μπάλα και έψαξε τις αντεπιθέσεις για να απειλήσει.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που απείλησαν πρώτοι στο ματς στο έκτο λεπτό. Ο Τετέι απέφυγε έναν αντίπαλο με ωραία ενέργεια και έκανε τη σέντρα από τα αριστερά προς το δεύτερο δοκάρι. Εκεί πετάχτηκε ο Οζέγκοβιτς όμως η σκαστή κεφαλιά ήταν αδύναμη και ο Κουέστα μπλόκαρε.

Οι κίτρινοι απείλησαν με το σουτ του Μενέντες στο οκτώ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πάρντο, όμως ο Φαμπιάνο το έκοψε στο 8'. Έξι λεπτά ο Σουλεϊμάνοβ δοκίμασε το σουτ από μακρινή απόσταση, ωστόσο ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

Ο Άρης βρήκε το γκολ με τον συνήθη ύποπτο, τον Λορέν Μορόν στο 23ο λεπτό και έπαιζε πιο απελευθερωμένα. Η Κηφισιά προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, όμως η προσπάθεια του Οζέγκοβιτς είχε απάντηση από τον Κουέστα.

Ο Φεράρι που ξεκίνησε το πρώτο γκολ απείλησε και με το κακό του πόδι (το δεξί) στο 28ο λεπτό με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Η τελευταία τελική του πρώτου μέρους ήταν το σουτ του Μενέντεθ, που δεν ανησύχησε τον Αναγνωστόπουλο στο 33'.

Η Κηφισιά έκανε το χτύπημα στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο μέρος η Κηφισιά μπήκε καλύτεα στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησε το γκολ, καθώς ήταν πίσω στο σκορ.

Ο Άρης ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο 52'. Ο Λορέν Μορόν έφυγε από κανονική θέση στην πλάτη της άμυνας της Κηφισιάς, έπειτα από υπέροχη μπαλιά του Φεράρι, όμως ο Αναγνωστόπουλος τον νίκησε με ωραία επέμβαση.

Η Κηφισιά έφτασε κοντά στο γκολ της ισοφάρισης με τον Οζέγκοβιτς στο 63ο λεπτό. Ο Μπράμπετς έκανε ολέθριο λάθος και ο Σέρβος μπήκε ανενόχλητος στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο το πλασέ του πέρασε άουτ.

Δύο λεπτά μετά απείλησε η Κηφισιά με τον Κάρλσνον Μόμπεργκ, έπειτα από ωραία αντεπίθεση, ωστόσο το πλασέ του πέρασε άουτ. Η Κηφισιά βρήκε το γκολ που έψαξε με τον Οζέγκοβιτς στο 75', έπειτα από υπέροχη σέντρα του Γιάννη Μασούρα. Ο Άρης πίεσε για να βρει το γκολ της νίκης, ωστόσο το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Άρης - Κηφισιά 1-1: Παλικαρίσιος βαθμός με Οζέγκοβιτς και εξαιρετική εμφάνιση για τους νεοφώτιστους
Τα στατιστικά του αγώνα


Άρης: Κουέστα, Μπράμπετς, Φεράρι, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο (83' Μοντόγια), Νταρίντα, Βεστράτε (83' Ζαμόρα), Πάρδο (57' Χριστοδουλόπουλος), Σουλεϊμάνοβ (57' Μόμπεργκ Κάρλσον), Μενέντες (69' Ντουκουρέ), Μορόν.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μποτία (84' Κωνσταντακόπουλος), Λούμορ, Βαφέας, Τσάπαν, Παπασάββας (69' Πέιος), Ίλιεφ (Μπιφούμα), Μασούρας, Τετέι, Αντερέγκεν (62' Κρισιούμα), Οζέγκοβιτς (84' Γκόμπελιτς).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ