CONFERENCE LEAGUE

Άρης: Και τα δύο παιχνίδια με την Γκόμελ στο "Κλεάνθης Βικελίδης", χωρίς κόσμο το δεύτερο

Σημαιάκι του κόρνερ με το λογότυπο του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης
Σημαιάκι του κόρνερ με το λογότυπο του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης INTIME

Η Γκόμελ αντίπαλος του Άρη στον β' προκριματικό γύρο του Conference League ανακοίνωσε και επίσημα πως τα δύο ματς θα γίνουν στην έδρα των "κιτρίνων", στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και μάλιστα το δεύτερο χωρίς την παρουσία θεατών.

Με επίσημη ανακοίνωση της η Γκόμελ, αντίπαλος του Άρη στον β' προκριματικό γύρο του Conference League ανακοίνωσαν πως και τα δύο παιχνίδια με τον Άρη (21/7-28/7) θα διεξαχθούν στο "Κλ. Βικελίδης".

Η ομάδα από την Λευκορωσία έκανε γνωστό επίσης πως το δεύτερο παιχνίδι στο οποίο θα είναι η Γκόμελ τυπικά γηπεδούχος θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο στις 28 Ιουλίου. Να θυμίσουμε πως την ίδια μέρα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τη Λέφσκι Σόφιας στη ρεβάνς της δικής του μάχης.

Το ποστάρισμα της Γκόμελ ανέφερε:

"Έγινε γνωστό ότι και οι δύο αγώνες του δεύτερου προκριματικού γύρου της Conference League της Γκόμελ θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Η UEFA αποφάσισε επίσης να ανταλλάξει τα εκτός έδρας και εντός έδρας παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στις 28 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τη βουλγαρική Λέφσκι.

Έτσι στις 21 Ιουλίου στο γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης" θα γίνει ο εκτός έδρας αγώνας και στις 28 Ιουλίου εντός έδρας (με τυπικά γηπεδούχο την Γκόμελ) που θα διεξαχθεί χωρίς θεατές".

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΑΡΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ