Άρης: Η πρώτη της νέας σεζόν για τους κίτρινους, αναχωρεί την Τέταρτη για την Πτολεμαΐδα η αποστολή

Άνοιξε και επίσημα ο κύκλος της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον Άρη, με τους Κιτρινόμαυρους να πραγματοποιούν την πρώτη τους συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν.
Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου πάτησε για πρώτη φορά χορτάρι μετά την καλοκαιρινή διακοπή, μπαίνοντας σε ρυθμούς προετοιμασίας με το βλέμμα στραμμένο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν για τον Άρη.
Από την πρώτη συγκέντρωση απουσίαζαν οι Άλβαρο Τεχέρο και Ντούντου Ροντρίγκες, καθώς αμφότεροι βρίσκονται σε διαδικασία αποχώρησης από τον σύλλογο και δεν υπολογίζονται στο νέο αγωνιστικό πλάνο.
Αντίθετα, το παρών έδωσαν και τρεις ποδοσφαιριστές από την Κ19, οι οποίοι πήραν την ευκαιρία να βρεθούν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας με την πρώτη ομάδα.
Ο λόγος για τους Δημήτρη Αντωνιάδη και Γιώργο Σιταρά, καθώς και τον Αλέκο Καραμανλή, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου.
Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί εκτός Θεσσαλονίκης, καθώς η αποστολή αναχωρεί αύριο (8/7), με προορισμό την Πτολεμαΐδα. Εκεί, στο αθλητικό κέντρο “Παντελίδης”, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της θερινής προετοιμασίας.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:
“Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στις προπονητικές εγκαταστάσεις.
Το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ξεκίνησε με ασκήσεις ενεργοποίησης, συνεχίστηκε με παιχνίδια διατήρησης μπάλας και μετάβασης και ολοκληρώθηκε με αγωνιστικό παιχνίδι.
Από την «πρώτη» απουσίαζαν οι Άλβαρο Τεχέρο και Ντούντου Ροντρίγκες, οι οποίοι βρίσκονται σε διαδικασία αποχώρησης, ενώ συμμετείχαν οι νεαροί Δημήτρης Αντωνιάδης, Γιώργος Σιταράς (αμυντικοί) και Αλέκος Καραμανλής (επιθετικός), που προέρχονται από την ομάδα Κ19.
Η αποστολή του ΑΡΗ θα μεταβεί αύριο, Τετάρτη (08/07), στην Πτολεμαΐδα (αθλητικό κέντρο «Παντελίδης»), όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.
*Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας (αναλυτής)”.