ΑΡΗΣ

Άρης: Η κατάθεση λουλουδιών των παικτών των κίτρινων και του Παναιτωλικού στη μνήμη του Νίκου Τσουμάνη

Η κατάθεση λουλουδιών των παικτών των δύο ομάδων στη μνήμη του Νίκου Τσουμάνη
Η κατάθεση λουλουδιών των παικτών των δύο ομάδων στη μνήμη του Νίκου Τσουμάνη PHOTO CREDITS: INTIME

Η ΠΑΕ Άρης ανέβασε την παρακάμερα από την αναμέτρηση των κίτρινων με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης, στην οποία μεταξύ άλλων δείχνει την κατάθεση των λουλουδιών των παικτών των δύο ομάδων, στη μνήμη του Νίκου Τσουμάνη.

Ο Άρης επικράτησε του Παναιτωλικού με 5-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης με τους κίτρινους να πετυχαίνουν δεύτερη διαδοχική νίκη και να κερδίζουν θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα της Super League Interwetten. Οι κίτρινοι ανέβασαν στον λογαριασμό τους στο YouTube την παρακάμερα της αναμέτρησης.

Ωστόσο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν η κατάθεση των λουλουδιών των παικτών των δύο ομάδων αλλά και του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης Θεόδωρου Καρυπίδη, σε ένα σημείο στο γήπεδο που είχαν στήσει εις μνήμη του άτυχου πρώην ποδοσφαιριστή των κίτρινων, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του πριν από μερικές ημέρες.

Πέραν αυτού, η παρακάμερα καταγράφει τις αντιδράσεις των παικτών, του πάγκου αλλά και της κερκίδας στα πέντε τέρματα που πέτυχε ο Άρης απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

TAGS ΑΡΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ