ΑΡΗΣ

Άρης: Η έκδοση απόφασης για την υπόθεση Ντουρμισάι αναβλήθηκε ξανά

Ο Φιόριν Ντουρμισάι του Άρη σε στιγμιότυπο του αγώνα με την ΑΕΚ για τη Super League 1 2019-2020 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" | Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020
Ο Φιόριν Ντουρμισάι του Άρη σε στιγμιότυπο του αγώνα με την ΑΕΚ για τη Super League 1 2019-2020 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" | Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 EUROKINISSI SPORTS

Η έκδοση απόφασης για την υπόθεση Ντουρμισάι αναβλήθηκε για ακόμα μια φορά από το CAS, που ενημέρωσε ότι θα την κοινοποιήσει ως τις 10 Ιουνίου.

Νέα παράταση δόθηκε στην απόφαση του CAS για την υπόθεση του Άρη με τον Φιορίν Ντουρμισάι. Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο έκανε γνωστό πως θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο και για 12η φορά υπάρχει αναβολή στην έκδοση απόφασης, η οποία θα κοινοποιηθεί ως τις 10 Ιουνίου.

Θυμίζουμε πως η πειθαρχική επιτροπή της FIFA επέβαλε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για έναν χρόνο στην ΠΑΕ Άρης λόγω της υπόθεσης απόκτησης του Ντουρμισάι και πρόστιμο στην ΕΠΟ λόγω της έκδοσης δελτίου. Οι "κίτρινοι" κατέθεσαν προσφυγή στο CAS και περιμένουν να δικαιωθούν.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ