ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Έτοιμος ο Μπράμπετς, απουσίαζαν οι διεθνείς ενόψει Ολυμπιακού

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς
Ο Γιακούμπ Μπράμπετς EUROKINISSI

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς πήρε μέρος στην προπόνηση του Άρη την Πέμπτη η οποία διεξήχθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ενώ απουσίαζαν οι διεθνείς που αναμένονται στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Παρασκευή (31/3) το μεσημέρι.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς πήρε μέρος στην προπόνηση του Άρη που διεξήχθη την Πέμπτη (30/3) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ενώ απουσίαζαν οι τέσσερις διεθνείς που αναμένονται στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Παρασκευή (31/3) το μεσημέρι.

Ο Τόλης Τερζής περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν οι Πάλμα, Καμαρά, Ενκουλού και Μαζικού ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραïσκάκης» (02/04, 21:00), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχε ο Γιακούμπ Μπράμπετς, περιλάμβανε ενεργοποίηση, τακτική και παιχνίδι μικρού χώρου.

Οι Λουίς Πάλμα, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Νικολάς Ενκουλού και Μπράντλεϊ Μαζικού, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, αναμένεται να επιστρέψουν σταδιακά μέχρι αύριο το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

Αύριο, Παρασκευή, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ