Άρης: “Έγινε λάθος στη μετάφραση στις δηλώσεις του Χιμένεθ, δεν μίλησε για τον Ουζουνίδη”

Η ΠΑΕ Άρης θέλησε να ξεδιαλύνει την κατάσταση σχετικά με τις δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως έγινε λάθος στη μετάφραση.
Αιχμές για την δουλειά που έγινε το καλοκαίρι στον Άρη φάνηκε να αφήνει ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.
“Από αυτό το βήμα θέλω να ζητήσω μια χάρη στον κόσμο της ομάδας. Σε κάθε προπόνηση έχουμε 4-5 τραυματίες, σε κάθε παιχνίδι 2-3-4 παίκτες ζητάνε αλλαγή λόγω τραυματισμών. Τι κάνανε με αυτόν τον άνθρωπο τον Ιούνιο;”, ανέφερε ο Ισπανός προπονητής.
Η ΠΑΕ Άρης πάντως έσπευσε να ξεδιαλύνει την κατάσταση, τονίζοντας πως ο μεταφραστής της ομάδας δεν άκουσε καλά την απάντηση του Χιμένεθ και ως εκ τούτου εκείνη παρερμηνεύτηκε.
Όπως έκαναν σαφές οι κίτρινοι, ο Χιμένεθ δήλωσε: “Τι έκαναν με αυτή την ομάδα το καλοκαίρι;”. Ο μεταφραστής του Άρη μάλιστα ζήτησε συγγνώμη για την παρεξήγηση.