ΑΡΗΣ

Άρης: Έδωσε τα χέρια με τον Ζαμόρα και τον περιμένει στην Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές

Ο Άλβαρο Ζαμόρα με τη φανέλα της Κόστα Ρίκα απέναντι στην Ισπανία | 23 Νοεμβρίου 2022φ
Ο Άλβαρο Ζαμόρα με τη φανέλα της Κόστα Ρίκα απέναντι στην Ισπανία | 23 Νοεμβρίου 2022 @2022 JULIO CORTEZ/AP IMAGES

Μία ανάσα από το να ολοκληρώσει ακόμη μία μεταγραφή το τελευταίο διάστημα βρίσκεται ο Άρης, με τους κίτρινους να έρχονται σε συμφωνία με τον 21χρονο Κοσταρικανό εξτρέμ, Άλβαρο Ζαμόρα, και να τον περιμένουν στην Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές.

Ο Άρης είναι μία από τις πιο δραστήριες μεταγραφικά ομάδες στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα και έρχεται να το αποδείξει ακόμη μία φορά, με τον τελευταίο παίκτη που μπήκε στο κάδρο και είναι έτοιμος να υπογράψει να είναι ο Άλβαρο Ζαμόρα.

Ο λόγος για τον 21χρονο Κοσταρικανό εξτρέμ της Ντεπορτίβο Σάρισα, που θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα στην πατρίδα του (2 γκολ και 3 ασίστ σε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της χώρας του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε), με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως οι κίτρινοι ήρθαν σε συμφωνία μαζί του και τον περιμένουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη για να βάλει την υπογραφή στο συμβόλαιό του.

Σημειώνεται πως ο Ζαμόρα μπορεί να αγωνιστεί και αριστερά στή μεσαία γραμμή, ενώ έχει εκπροσωπήσει τέσσερις φορές το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής και στην ήττα της Κόστα Ρίκα με το βαρύ 7-0 από την Ισπανία στο Μουντιάλ του Κατάρ, μπαίνοντας αλλαγή στο 29ο λεπτό.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ