ΑΡΗΣ

Άρης: Έδωσε τα χέρια με Φετφατζίδη για συμβόλαιο ως το 2025

Ο Γιάννης Φετφατζίδης με τη φανέλα του Άρη
Ο Γιάννης Φετφατζίδης με τη φανέλα του Άρη INTIME

Η μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Φετφατζίδη στον Άρη μπήκε στην τελική ευθεία, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια ώστε ο παίκτης να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5 έτους.

Μετά από την παρουσία του στον Άρη από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι τον Ιούνιο του 2020, ο Γιάννης Φετφατζίδης ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη ξανά για χάρη των κιτρίνων.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τον 33χρονο μεσοεπιθετικό για να τον κάνει δικό του και από τις επαφές αυτές βγήκε λευκός καπνός, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5 έτους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα πρωταθλήματος του ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα Λεμεσού ώστε να διευθετήσει το θέμα της λύσης του συμβολαίου του, με τον "Φέτφα" να μένει έτσι ελεύθερος από την κυπριακή ομάδα και να αναμένεται πλέον στην Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικά και εργομετρικά τεστ για λογαριασμό των κιτρίνων.

Σημειώνεται πως στη πρώτη θητεία του στο "Βικελίδης" ο Φετφατζίδης μέτρησε 7 γκολ και 13 ασίστ σε 56 αγώνες, με τους κίτρινους να τον παραχωρούν τον Σεπτέμβριο του 2020 στην Αλ Κορ.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ