ΑΡΗΣ

Άρης: Δύσκολες ώρες για τον Λούμορ, πέθανε το τεσσάρων εβδομάδων μωρό του

Ο Λούμορ Αγκπμενιένου με τη φανέλα της Εθνικής Γκάνας
Ο Λούμορ Αγκπμενιένου με τη φανέλα της Εθνικής Γκάνας © 2017 JESSICA HILL / AP IMAGES

Δύσκολες ώρες για τον Λούμορ Αγκμπενιένου, καθώς λίγο πριν ολοκληρώσει τα διαδικαστικά της υπογραφής του συμβολαίου του με τον Άρη, πληροφορήθηκε ότι το τεσσάρων εβδομάδων μωρό του απεβίωσε, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για την πατρίδα του.

Ο Λούμορ Αγκμπενιένου ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στον Άρη, ωστόσο λίγο πριν την υπογραφή του συμβολαίου του με τους "κίτρινους", έμαθε ένα από τα χειρότερα νέα που θα μπορούσε να ακούσει, καθώς το τεσσάρων εβδομάδων μωρό του απεβιώσε, ενώ βρίσκονταν σε θερμοκοιτίδα, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

Παρά το σοκ που υπέστη, ο Γκανέζος ακραίος αμυντικός έδειξε επαγγελματισμό και ολοκλήρωσε τις απαραίτητες διαδικασίες, ωστόσο στη συνέχεια πήρε το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα του, προκειμένου να βρεθεί στο πλάι της συντρόφου του, η οποία έχει βυθιστεί στο πένθος.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, αλλά και οι υπόλοιποι διοικούντες, στάθηκαν στο πλευρό του, προσπαθώντας να τον παρηγορήσουν. Μάλιστα ο κ. Καρυπίδης ανέφερε μεταξύ άλλων στον Λούμορ ότι: "Ό,τι χρειαστείς είμαι δίπλα σου".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ