ΑΡΗΣ

Άρης: Δυνατή κίνηση με Ιζέτ Χαΐροβιτς

Ο Ιζέτ Χαΐροβιτς με τη φανέλα της Βοσνίας
Ο Ιζέτ Χαΐροβιτς με τη φανέλα της Βοσνίας © 2021 KAMIL KRZACZYNSKI/AP IMAGES

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Βόσνιου εξτρέμ, Ιζέτ Χαΐροβιτς, ο οποίος υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2024.

Σε μία δυνατή κίνηση προχώρησε ο Άρης, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Βόσνιου εξτρέμ, Ιζέτ Χαΐροβιτς, ο οποίος υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2024.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Βόσνιου ακραίου επιθετικού Izet Hajrovic.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Ζυρίχης το 2008. Το 2010 μετακόμισε στη Grasshoppers και στη συνέχεια στη Galatasaray το 2014. Ακολούθησε η μεταγραφή στη Werder Bremen και μετά πήγε δανεικός στην ισπανική Eibar.

Το 2018 πήγε με ελεύθερη μεταγραφή στη Dinamo Zagreb. Φέτος είχε στην Κροατία 13 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ. Συνολικά στη Dinamo είχε 86 συμμετοχές με 14 γκολ και 13 ασίστ.

Με την Εθνική Βοσνίας Ερζεγοβίνης έχει 27 συμμετοχές και 6 γκολ. Έχει επίσης μία συμμετοχή με την εθνική Ελβετίας και 7 συμμετοχές με Ελπίδων και Νέων της Ελβετίας.

O Hajrovic ήρθε χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη, πέρασε από ιατρικές – εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του τριετούς διάρκειας.

"Με έπεισε το πρότζεκτ"

Στις πρώτες του δηλώσεις του arisfc.com.gr, ο Izet Hajrovic τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Ηρθα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και πραγματικά ανυπομονώ να ζήσω τη νέα πρόκληση που έχω μπροστά μου. Πρέπει να πω ότι με έπεισε το πρότζεκτ του συλλόγου. Τα τελευταία χρόνια ο ΑΡΗΣ κάνει σταθερά βήματα προς την κορυφή και αυτό αποτελεί πρόσθετο κίνητρο και εμένα. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο και μαζί με τους συμπαίκτες μου να φέρουμε νέες επιτυχίες. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο"

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ