ΑΡΗΣ

Άρης: Δικός του για δύο χρόνια ο Κάτσε

Ο Έργκις Κάτσε ( EUROKINISSI)
Ο Έργκις Κάτσε ( EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης του Άρη είναι ο Έργκις Κάτσε, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο δύο χρόνων με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Την φανέλα του Άρη θα φοράει τα επόμενα δύο χρόνια ο Έργκις Κάτσε, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Αλβανός μέσος βρισκόταν σε συζητήσεις με την διοίκηση του Άρη, γεγονός για το οποίο σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr.

Ο Έργκις Κάτσε έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και έτσι βρέθηκε σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, με τις δύο πλευρές να φτάνουν εν τέλει σε συμφωνία.

Την περσινή σεζόν, ο 27χρονος Κάτσε αγωνίστηκε ως δανεικός στην ΑΕΛ, μετρώντας τρεις ασίστ σε 20 συμμετοχές. Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, του οποίου αποτελεί και προϊόν, είχε επτά τέρματα και 14 ασίστ σε 158 αγώνες.

Άρης: Δικός του για δύο χρόνια ο Κάτσε
Ο Έργκις Κάτσε με την φανέλα του Άρη


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ergys Kace.

Ο 27χρονος διεθνής Αλβανός μέσος (γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1993, στην Κορυτσά), που την προηγούμενη σεζόν αγωνίζονταν στην Α.Ε.Λ., υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

«Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα»

Ο Ergys Kace, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΑΡΗ, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας (www.arisfc.com.gr):

Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα με υψηλούς στόχους και απαιτητικούς φιλάθλους. Υπόσχομαι να δώσω το 100% για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη του ΑΡΗ στο πρόσωπό μου και μαζί με τους συμπαίκτες μου να πετύχουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ να παίξω με τη νέα μου ομάδα. "

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ