ΑΡΗΣ

Άρης: Χωρίς Μαντσίνι στα Γιάννινα οι κίτρινοι, μέσα ο Οντουμπάτζο

Ο Μαντσίνι στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Άρη
Ο Μαντσίνι στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Άρη EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαντσίνι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής (12/11) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας με απόφαση της διοίκησης, αντίθετα ο Οντουμπάτζο ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται στη διάθεση του Πάρντιου.

Με μια σημαντική απουσία θα ταξιδέψει στα Γιάννινα ο Άρης καθώς ο Πάρντιου δεν υπολογίζει τον Μαντσίνι με την ενημέρωση των "κίτρινων" να αναφέρει "ο Άρης είναι πάνω από όλους και με γνώμονα αυτό λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις, κανείς δεν είναι πάνω από τον Άρη". Πιθανότατα ο Μαντσίνι έχει προβεί σε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα και πληρώνει το τίμημα.

Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής έμεινε και ο Πάπε Σέικ Ντιόπ ο οποίος δεν έχει ακόμα ανταποκριθεί στις αγωνιστικές απαιτήσεις του Άρη. Αντίθετα κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Οντουμπάτζο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (13/11), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 (τελευταία του Α’ γύρου της κανονικής περιόδου).

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (16:00) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων ("οι Ζωσιμάδες") αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρσία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβινιό, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμάτσο, Νταμπό, Λούις Πάλμα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Μαρμαρίδης, Σγούρος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Ντιόπ, Ροντρίγκεζ, Χαίροβιτς, Τανούλης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Καρακασίδης".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ