ΑΡΗΣ

Άρης: Ατομικό ο Πάλμα, λιγοστεύουν οι πιθανότητες για το ντέρμπι

Ο Λούις Πάλμα πανηγυρίζει το γκολ του στο ματς με τον Λεβαδειακό | 16 Δεκεμβρίου 2022
Ο Λούις Πάλμα πανηγυρίζει το γκολ του στο ματς με τον Λεβαδειακό | 16 Δεκεμβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Λουίς Πάλμα δεν πήρε μέρος ούτε στην προπόνηση της Δευτέρας και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μόνο με ένα μικρό "θαύμα" θα προλάβει την αναμέτρηση της Τετάρτης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ο Λουίς Πάλμα στον Άρη καθώς ούτε την Δευτέρα (2/1) πήρε μέρος στην προπόνηση λόγω των ενοχλήσεων που έχει στο πόδι του.

Οπότε όπως όλα δείχνουν ο Πάρντιου δεν θα τον έχει στη διάθεση για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης εκτός και αν η κατάσταση του βελτιωθεί ραγδαία τις επόμενες ώρες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (04/01, 20:00), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού ντέρμπι.

Σήμερα, Δευτέρα, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ασκήσεις αμυντικής τακτικής, τελειώματα φάσεων και τελικό παιχνίδι) με τον Λουίς Πάλμα (κάκωση στην περιοχή της δεξιάς ποδοκνημικής) να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ