ΑΡΗΣ

Άρης - Απόλλων Αρναίας 2-1

Άρης - Απόλλων Αρναίας 2-1
INTIME SPORTS

Ο Άρης επικράτησε του Απόλλων Αρναίας με 2-1 στο "Κλεάνθης Βικελίδης", έκανε το 4 στα 4 με τον Πάουλο Κάμπος στην άκρη του πάγκου του και παρέμεινε στην κορυφή του 1ου ομίλου, της Γ΄ Εθνικής.

Ο Άρης έκανε το 4 στα 4 με τον Πάουλο Κάμπος στην άκρη του πάγκου του μετά το 2-1 επί του Απόλλων Αρναίας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και παρέμεινε στην κορυφή του 1ουομίλου, του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Ο Άρης στο παιχνίδι για την 9η αγωνιστική φρόντισε να βάλει τις βάσεις για ακόμη μία φορά στο πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Σε ένα παιχνίδι όπου Γκόλιας και Πόι είχανε διαμορφώσει το 2-0 για να μειώσει ο Γεωργίου στο 2-1 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Άρης προηγήθηκε από νωρίς καθώς στην πρώτη του φάση στην περιοχή του Απόλλων Αρναίας έκανε το 1-0 στο 6΄ με την προβολή του Γκόλια μετά την σέντρα του Σουνά.

Άρης - Απόλλων Αρναίας 2-1
INTIME SPORTS

Οι γηπεδούχοι επέμειναν χωρίς να κατεβάσουνε ταχύτητα και απείλησαν στο 14΄ με την κεφαλιά του Καπνίδη και με το πλασέ του στο 20΄ για να έρθει το 2-0 στο 24΄ με την προβολή του Πόι να αξιοποίησε την σέντρα του Λιόλιου από τα αριστερά.

Στο 28΄ το συρτό σουτ του Μάουρο Πόι εκτός μεγάλης περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 32΄ το σουτ του Πιπινίκα από πλάγια θέση για τον Απόλλων Αρναίας δεν ανησύχησε τον Καρατζιοβαλή.

Άρης - Απόλλων Αρναίας 2-1
INTIME SPORTS

Στο 40΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη με τον Καραβελίδη να απομάκρυνε με τα πόδια το πλασέ στην κίνηση του Ατματσίδη, ενώ στο 42΄ η μπάλα από το πλασέ του Καπνίδη πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Απόλλων Αρναίας.

Οι φιλοξενούμενοι στο 45΄ μείωσαν με τον Γεωργίου που εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της άμυνας του Άρη και αμαρκάριστος με κεφαλιά έκανε το 2-1. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγανε στα αποδυτήρια.

Άρης - Απόλλων Αρναίας 2-1
INTIME SPORTS

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε κάποιο άλλο γκολ και ούτε ιδιαίτερες ευκαιρίες. Ουσιαστικά μία στο 65΄ με τον Καπνίδη να μην μπορεί να πλασάρει σωστά σε τετ α τετ με τον Καραβελίδη που απομάκρυνε εξ επαφής.

Άρης - Απόλλων Αρναίας 2-1
INTIME SPORTS

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΗΣ:Καρατζιοβαλής, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Γκίνο, Παπαδόπουλος (72' Χιντατσέλι), Προβατίδης, Σουνάς, Ατματσίδης (72' Λεμονής), Καπνίδης, Πόι (90' Ρένια)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ:Kαραβελίδης, Μαυρίδογλου, Μενιγκάλι,Σαλέπης, Τζιότζιος (88' Γεωργούλας), Μπιμπισίδης, Τσιτογιάννης, Κουκουλέκης, Πιπινίκας, Γεωργίου, Ζαχαράκης (72' Αποστολάκης)

ΓΚΟΛ: 5' Γκόλιας, 23' Πόι / 45' Γεωργίου

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της Γ' Εθνικής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ