ΑΡΗΣ

Άρης: Ανοιχτό του Γκερέρο άφησε ο τεχνικός της Νότιγχαμ, Κρις Χιούτον

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Νότιγχαμ, Κρις Χιούτον, ρωτήθηκε για τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο ο οποίος ενδιαφέρει τον Άρη αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ισπανού φορ.

Ο Άρης ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό του τον πρώην φορ του Ολυμπιαού, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος ανήκει πλέον στη Νότιγχαμ αλλά ακόμα οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Ο τεχνικός των "κόκκινων", Κρις Χιούτον, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ισπανού φορ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά δεν ήταν ξεκάθαρος. Απλά σημείωσε πως υπάρχουν πολλοί παίκτες στο ρόστερ και δεδομένα θα φύγουν κάποιοι:

Χαρακτηριστικά ο Χιούτον είπε: "Μπορούμε να θέσουμε το θέμα ως εξής: Με την ομάδα που διαθέτουμε και τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που έχουμε σ’ αυτή, υπάρχει σοβαρή σκέψη να στηριχθούμε στους παίκτες οι οποίοι μπορούν να παίξουν περισσότερα λεπτά σε σχέση με τους υπόλοιπους. Θα προσπαθήσουμε να παραχωρήσουμε δανεικούς κάποιους ποδοσφαιριστές.

Τώρα, ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες, δεν μπορούμε να πούμε το παραμικρό έως ότου τελειώσει κάτι, θα είναι άδικο εξάλλου απέναντι στους ποδοσφαιριστές και πιθανόν αυτή τη στιγμή να μην είμαστε απόλυτα βέβαιοι για το ποιοι θα είναι αυτοί. Πρέπει όμως να δημιουργήσουμε συνθήκες ισορροπίας στην ομάδα. Σίγουρα έχουμε πάρα πολλούς παίκτες στην ομάδα"

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΤΙΓΧΑΜ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ